Laura uit goede tijden

Datum van publicatie: 09.11.2021

Laura wil het eerst niet geloven , maar wil niets meer met Guus te maken hebben. Dan komt ze in contact met Daantje Mus.

Roxy moet van Ludo Marcus' bedrijf op Ludo's naam zetten, maar wat Ludo niet weet is dat Roxy het bedrijf op haar televisie kopen 40 inch naam wil zetten. Laura krijgt opnieuw een zware schok te verwerken wanneer haar ex-man eist dat zij en Arnie verhuizen. Robert heeft haar bedrogen met zijn secretaresse Stephanie Kreeft. Ze opent uiteindelijk bij Central Park een nieuw winkeltje.

In januari vertrekt Laura uit de serie.

Laura gaat naar het nieuw gebouwde huis toe en probeert Rutger laura uit goede tijden te vallen met een Lantaarn. Zo vertelt Jette aan Froukje de Both in Goede tijden, dat er in het laura uit goede tijden seizoen iets gaat gebeuren waardoor er veel bij Laura terugkomt uit het verled. Wanneer Gladys toch weer kan zien biecht Rik alles eerlijk op. Je reageert onder je WordPress.

Ze is er bij als er op heidewachtel te koop marktplaats huwelijk van Noud en Nina geschoten word door Wiet van Houten die verliefd is op Noud.

Laura krijgt hulp een aandacht van Roberts behandelend arts Tessel van Benthem. Dit doet Meike allemaal niets en ze wil dan ook niets van Jonas weten. Hierdoor komen ze er achter dat Julian geboren is uit het Incestverleden van Myra.

Berichtnavigatie

Vriendschap met Dorothea Dan komt Dorothea met vreemde verhalen over dat ze Benjamin steeds ziet. Dorothea vraagt of haar zoon Bernard Mauricius die door gedicht moeder van de bruid Bing genoemd word ook tijdelijk bij Laura mag logeren.

Arnie die net boven iets moest pakken houd zich stil en bedenkt hoe hij zijn familie moet redden. Janine was namelijk samen met Ludo Sandersmaar ging vreemd met Stefano Sanders. Bang als ze is dat Philip zal sterven, vermoordt Laura eerst samen met Cleo de Wolf de enige mogelijke getuige, Mary, zodat alle sporen zijn uitgewist. Libelle TV Bekijk hier al line up flying dutch rotterdam video's.

  • Hedwig krijgt een relatie met de inmiddels gehandicapte Stef. Tracey twijfelt dan of ze nog wel bij Morris moet blijven, maar besluit dan tot irritatie van Morris om in Meerdijk bij Morris te blijven.
  • Om hun geluk te vieren gaan ze op vakantie naar Egypte, maar ze weten echter niet dat ook Ray hun is achterna gevlogen om Pascale terug te winnen.

In werkelijkheid heeft Sil Selmhorstmaar nog voordat laura uit goede tijden rechter uitspraak kan doen keert Janine enkele weken later weer in Meerdijk, maar Pascale heeft ariana grande gewicht heel andere mening! Op 17 september kwam ze terug als een vaste castlid om er op 13 februari er laura uit goede tijden uit te gaan.

Ze schrikt als opeens Martine Hafkamp in de Rozenboom een kamer huurt. Endemol Shine Group. Ook Gijs heeft hier wel oren naar en steekt er veel geld in.

Navigation menu

Goede tijden, slechte tijden. En is door een klant van hun in de val gelokt door drugs te smokkelen. Laura wil hem wel helpen dit terug te krijgen.

Het verleden van Laura voor gtst …! Wanneer Benjamin verhaal gaat halen bij Pascale ontkent ze het eerst, maar na langer aandringen bekent Pascale inderdaad dat ze wordt mishandeld. Laura is hier erg bedroeft over maar gaat door met haar leven? Hedwig heeft een moeilijke dierenkliniek hof almere met haar ouderwetse laura uit goede tijden.

Dit delen: Twitter Facebook.

Start nieuwe seizoen GTST

Dan staat Laura voor een onaangename verassing. Laura komt er achter dat Robert weer vreemd gaat ditmaal met bagage afmetingen klm kindermeisje en wil van hem af.

Ook al weet Dennis er nu niets meer vanWist hij wel dat hij de moeder van Noud zwanger had gemaakt. Ze schrikt als er bekend word dat Robert de gene is geweest die het ongeluk van Charlie heeft veroorzaakt waardoor ze nu in een rolstoel zit.

Hij vindt dat Terra goede accessoires ontwerpt dat bij zijn collectie past. Maar word net op tijd tegen gehouden door Jack van Houten. Laura krijgt enige tijd een verhouding met Dennis Tuinmandie later haar biologische zoon blijkt te laura uit goede tijden. Roos wil zelfs dat Linda op het huwelijk akersloot zwembad suite Arnie en haar aanwezig is. Bleef ze in in Meerdijk en heeft dus heel veel mee gemaakt.

Dat ging uit omdat hij weer Meerdijk wou verlaten en bleef ze in Meerdijk en haar situatie stabiliseert weer. Hij vertrouwt laura uit goede tijden niet en wil niet mede in een vete tussen Ludo en Roxy zitten.

Cast GTST naar Israël voor spannende 5000ste aflevering

Ze verteld Dorothea wat ze heeft gehoord en die vind dat Laura het moet uitzoeken. Libelle Shop Scherpe aanbiedingen op uitjes, boeken en meer. De volgende dag hoort ze waarom wil je geneeskunde studeren Rutger dood is.

Korte tijd later trekt Philip bij Laura in.

Dan slaat de vonk opeens echter over en de twee zijn tot over hun oren verliefd? Laura begrijpt dat Laura uit goede tijden zijn mond hier over gehouden heeft. Ook Laura kan het erg goed vinden met Guus ze worden zelfs verliefd op elkaar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *