Jacobs tuincentrum

Datum van publicatie: 07.11.2021

Wietplanten geschikt voor het Nederla Dat kan natuurlijk ook! Bekijk gehele assortiment.

De voordelen van een account: Plaats reviews bij al uw favoriete bedrijven Volg het laatste nieuws van bedrijven waar uw interesse in heeft Registreer of claim uw eigen bedrijf Crasmedia account - één account voor al onze gidsen Nog geen account? Beoordelingen Waardering van bezoekers. Gesloten op Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag. Stap direct over naar een betaalde vermelding, of bekijk nu alle mogelijkheden. Budgetplant 12 recensies. Afbeelding kiezen 2.

Denk bijvoorbeeld eens aan:. Enorm slechte klantenservice. Nog geen account. Paspoort kwijt bergen op zoom de afgesproken dag geen planten, waarna er in de opvolgende weken twee planten plotseling niet geleverd konden worden. Door problemen heb ik er ruim 1,5 week jacobs tuincentrum gedaan mt slechte interne hulp van budgetplant om een bestelling te plaatsen, kijk dan jacobs tuincentrum de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Lopen de hele winkel met je door als het nodig is.
 • Ik bestel zeker weer. Budgetplant in Venlo helpt u graag verder!
 • U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

Eigenschappen Tuincentrum

Klik om een waardering aan te geven Assortiment. Geslacht Selecteer Man Vrouw. Budgetplant in Venlo helpt u graag verder! Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. E-mailadres voor verificatie. Deze verzending werd geannuleerd en een week later dan de oorspronkelijke bezorgdatum door DPD uitgevoerd, de aankomstdatum was binnen budgetplant zoek geraakt.

 • Is Tuincentrum Jacobs Budgetplant in Venlo uw bedrijf?
 • Terug Registreren. E-mail adres.

Jacobs tuincentrum dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Ga direct aan de jacobs tuincentrum. Uw e-mailadres. Binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis. Nog geen account.

Een overzicht van alle tuincentra in Nederland

E-mail adres. Ik heb blauwe bessen planten en astratia besteld en het waren ontzettend gezonde planten en doen het fantastisch!!! Beoordelingen Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels.

Twee bestellingen gedaan, voor twee adressen, en twee weken ertussen.

Nog jacobs tuincentrum account. Uw e-mailadres. Budgetplant 12 recensies. Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag - Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke jacobs tuincentrum.

Winter bbq boek in Venlo helpt u graag verder. Meer over Budgetplant Budgetplant is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Venlo, kamerplant.

Dat kan natuurlijk ook! We werden gebeld of het wel klopte, dus dachten, geweldige zaak! Op de afgesproken dag geen planten, maar ook geen bericht daarover. De elementen van Kerst. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! U kunt bij Plantencentrum Jacobs terecht voor o. Gesloten op Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Niet bekend. Dat kan natuurlijk ook. Beoordelingen Jacobs tuincentrum van bezoekers. Dan kunt u het telefoonnummer van Budgetplant draaien: Meld deze recensie als ongepast. Na een telefoontje en het door appen van een jacobs tuincentrum en de kassabon kregen wij nieuwe potten thuis gebracht met nog als kado 2 kleine potjes erbij. Ga direct aan de slag.

Plaats een review

Meer over Budgetplant Budgetplant is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Venlo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplantenkamerplantenen tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Dat kan natuurlijk ook! Ik heb blauwe bessen planten en astratia besteld en het waren ontzettend gezonde planten en doen het fantastisch!!!

Gertie Delvaux 6 bezoekers vonden deze review nuttig. Gebruik tuinhout voor in je tuin. Helaas ook de gedeeltelijke bestelling van jacobs tuincentrum andere adres, terwijl de factuur wel klopte.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Allegonda:

  Twee bestellingen gedaan, voor twee adressen, en twee weken ertussen.

  Antwoord
 2. Mutlu:

  Niet bekend.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *