Gratis breipatroon damesvest drops

Datum van publicatie: 27.09.2021

Het garen omega Gevonden op de website van Katia.

Gebreide trui met raglanmouwen Met dit gratis breipatroon maak je een gebreide trui met raglanmouwen. Alle tijd en liefde of zweet en tranen die in een eigen gemaakt werkstuk zit, is het dan ook zeer bijzonder om als cadeau te ontvangen. Het breipatroon kun je vinden bij wolplein in het Nederlands. Een Nederlands breipatroon! Alle drops breipatronen zijn ook nog eens helemaal gratis!

Bepaal aantal steken breiwerk m. Gebreid vest met knopen in de valse patentsteek.

Wel proberen wij alvast een voorselectie te maken uit het gigantische aanbod. Een redelijk eenvoudig breipatroon voor een damesvest in de ribbelsteek. Breipatroon shirt.

Knitting Patterns Free. Crochet Clothes. Bind Off.

Rok breien met kantpatroon Met dit leuke breipatroon kun je een rok breien met kantpatroon. Daardoor vind je bij ons snel enkele heel leuke breipatronen en kun je als je iets anders wilt zelf op Garnstudio.

Filter uw resultaten

Eierwarmers breien voor Pasen Met dit gratis breipatroon kun je eierwarmers breien voor Pasen. Haken Baby. Website van Garnstudio. Crochet Saco. Crochet Patterns. Clothes Hanger.

Omslagdoek in verschillende opengewerkte haakpatronen. Warm Snap - De set bestaat uit: Gebreide muts, halswarmer en polswarmers met structuurpatroon. Easy Sweater Knitting Patterns. Knitting Designs. Brei hem in iedere gewenste kleur.

Zoek patronen!

Free Crochet. Hobbydoos geeft veel informatie, heb jij handige tips, ideeen of vragen, ben je op zoek naar een bepaald patroon dan kun je deze op het forum plaatsen. Om een patroon te breien met een andere wol als aangegeven, gebruik je de omzettingstabel voor het juiste aantal steken.

Freppi Gratis Breipatronen Damesvest met lange mouw Allemaal warme vesten om te breien. De website van Veritas met een gratis breipatroon van een damesvestje. Lace Knitting. Ook kun je de benodigde gereedschappen bestellen, damestrui in golvend gratis breipatroon damesvest drops, tuni? Scheepjes haakpatroon Misha Sweater. Hand Knitting. Knitted Gloves.

Beste DROPS deals

Bekijk de tabel. Dit heerlijk zachte veste met zakken is gemaakt van het garen Phil Chouchou. Gratis patroon op maandag - Breipatroon trui.

Bepaal aantal steken breiwerk m. Met dit gratis breipatroon maak je prachtige gebreide sokken met Noors patroon! Toggle navigation. Leuk en chic vest om te breien. Knit Vest Pattern. Easy Sweater Knitting Gratis breipatroon damesvest drops.

Haakpatroon omslagdoek? Deze dokter ten hove katwijk ontworpen door Karin Bloemen is gemaakt van het garen Schachenmayr Bravo! Damesvest met ajourpatroon breien. Met dit gratis breipatroon kun je een gebreide trui met v-hals maken.

Knit Vest Pattern. De patronen vind je terug onder de verschillende technieken en zijn via de gratis patroon knop aan te vragen. H en m ondergoed een wikkelvest in boordsteek en een ajourmotief.

Gratis breipatroon in een pdf bestandje. Haakpatroon geblokte tas met korte hengsels. Diy Fashion.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Trisha:

    Breipatroon meisjestrui Galliane in gestreepte tricotsteek en fantasiesteek.

    Antwoord
  2. Lotti:

    Breipatroon Damestrui verder lezen op: Trui.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *